Stadslogistiek Delft is een initiatief van PostNL in samenwerking met de gemeente Delft met als doel de logistieke diensten van de stad van morgen, vandaag al aan te bieden en daarmee tegelijkertijd de leefbaarheid van de stad te verbeteren. Delft is bij uitstek een plaats om op innovatieve wijze nieuwe diensten te ontwikkelen. Delft heeft een mooie oude binnenstad waar het vervoer van goederen voor veel overlast kan zorgen. Stadslogistiek Delft bundelt goederenstromen aan de rand van de stad en bezorgt binnen Delft op het moment dat de ontvanger dat wil met (kleine) elektrische voertuigen.

Product en prijs
Nieuws
Ik ben ondernemer
Ik ben inwoner
Ik ben vervoerder

Aantal dagen dat stadslogistiek CO2 reduceert

inwoners Delft
tevreden klanten

Poll

Registreer en maak gebruik van onze diensten via onze website en mobile app
Retailer binnenstad
Stadslogistiek Delft biedt verschillende diensten aan lokale ondernemers met een winkel en/ of webshop. U bent retailer en streeft ernaar uw klanten zo goed mogelijk te bedienen met zoveel mogelijk service? Stadslogistiek haalt de bestellingen aan het einde van de dag bij u op, om ze dezelfde avond nog bij uw klanten te bezorgen. Via de onderstaande knop kunt u zich registreren en gebruikmaken van onze diensten via onze website en mobile app:
Daarnaast kunnen we ook goederen die elders in het land bezorgd moeten worden bij u ophalen, kunnen we uw voorraad beheren en zelfs ‘schoon’ afval zoals verpakkingsmateriaal direct voor u meenemen.

Interesse? Klik hier of neem contact op met info@stadslogistiekdelft.nl of bel ons: 015 213 8859.

Stadslogistiek voor vervoerders
Stadslogistiek Delft heeft een Stadslogistiek Centrum aan de Staalweg 1 bij de afslag Delft van de A13 waar vervoerders hun goederen kunnen afgeven of ophalen. Wij kunnen tussen 7:00 en 20:00 uur elke twee uur goederen op duurzame wijze in de stad bezorgen of ophalen. Dit doen wij door slim gebruik te maken van ons bestaande logistieke netwerk. Terwijl de klant zijn bestelling krijgt zoals afgesproken, bent u al ruim op weg naar de volgende aflevering!

Interesse? Klik hier of neem contact op met info@stadslogistiekdelft.nl of bel ons: 015 213 8859.

Stadslogistiek voor inwoners Delft
Stadslogistiek Delft streeft ernaar de leefbaarheid voor de bewoners van de binnenstad te verbeteren, maar ook het winkelen voor alle inwoners van Delft in de binnenstad zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u binnenkort uw boodschappen van aangesloten winkeliers dezelfde dag ’s avonds laten bezorgen bij u thuis. Op korte termijn is het ook mogelijk om uw online bestellingen te laten bundelen bij het Stadslogistiek centrum en op een door u gekozen tijdstip in de avond te laten bezorgen.
Wilt u op de hoogte blijven, meldt u aan via info@stadslogistiekdelft.nl.
Stadslogistiek voor gemeentes
Stadslogistiek Delft komt voort uit een tender Maatwerkdistributie en de Green Deal die de gemeente Delft en PostNL hebben ondertekend. Samen streven we ernaar het aantal logistieke bewegingen sterk te reduceren en de leefbaarheid van de stad te vergroten. PostNL wil graag de samenwerking aangaan om in meer steden van Nederland stadslogistieke centra te openen.

Interesse? Klik hier of neem contact op met info@stadslogistiekdelft.nl of bel ons: 015 213 8859.

Stadslogistiek en de pers
Stadslogistiek Delft is een zelfstandig opererende organisatie binnen PostNL. Bent u journalist en wilt u meer weten over onze organisatie en dienstverlening? Of bent u op zoek naar beeldmateriaal van onze activiteiten?
Neem dan contact met ons op via info@stadslogistiekdelft.nl of Media relations 088-8688260We staan u graag te woord.
REKENTOOL

Stadslogistiek heeft een rekentool ontwikkeld in samenwerking met Dinalog (Dutch Institute of Advanced Logistics).
Met deze tool kunt u kijken welke effecten zijn te behalen met het bundelen van goederen. Wij helpen graag bij het invullen en analyseren.


Interesse? Klik hier of neem contact op met info@stadslogistiekdelft.nl of bel ons: 015 213 8859.